Rotterdamse illusioniste Sylvia Schuyer als trouwambtenaar

De ceremonie tijdens het huwelijk is een belangrijk onderdeel van de dag. De experts en bekende weddingplanners zijn er wel over uit; niets gaat boven een persoonlijk getinte ceremonie waarbij jij zelf de trouwambtenaar kiest. Sylvia Schuyer, illusioniste, goochelaar, presentatrice en spreekstalmeester, heeft eerder een huwelijk als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) gesloten in Rotterdam en de beelden liegen er niet om. Mede door de vele aanvragen sinds dit huwelijk, is Sylvia zelfstandig trouwambtenaar geworden en via Manouck Events te boeken.

In het voortraject besteedt Sylvia veel tijd aan gesprekken met het bruidspaar en familieleden die dicht bij hen staan. De perfecte ceremonie wordt voorbereid en Sylvia maakt alle verhalen eigen. Op deze manier zorgt zij ervoor dat het een persoonlijk en origineel geheel wordt. Sylvia zorgt voor humor, brengt haar magic naar voren en creëert een prettige sfeer. We zijn verheugd dat we deze samenwerking met Sylvia mogen voortzetten en voor meer informatie, boekingen of persoonlijke ervaringen kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer je de gehele organisatie uit handen wil geven, is Manouck Events ook te boeken als weddingplanner. Met onze ervaring van het organiseren en coördineren van verschillende evenementen, weten wij de dag tot in de puntjes te organiseren en vlekkeloos te laten verlopen. Neem voor meer informatie contact op. 

Lees ook de tips waarom je voor een zelfstandige trouwambtenaar moet kiezen op ThePerfectWedding.