Manouck Events initieert, bedenkt, organiseert en ondersteunt projecten en evenementen.
Creativiteit en originaliteit staan bij ons centraal. Met een passie voor cultuur, entertainment en hard werken laten wij keer op keer zien kwaliteit te leveren.
Professionaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. We stellen bijvoorbeeld gezellige avonden samen voor senioren, zoals dinershows met lokale en bekende artiesten. Een straatspeeldag voor buurtkinderen met actieve bijzondere spellen. Maar ook creëren wij nieuwe thema’s om het Sinterklaasfeest voor de kinderen van de medewerkers bij bedrijven ieder jaar net even anders te vieren. We zetten onze creativiteit in bij de kerstviering, jubileumfeesten en bruiloften waarbij we van A tot Z als weddingplanner meedenken. Neem gerust contact op voor meer informatie.

– Recensie –

Manouck is multi inzetbaar! Manouck is een hardwerkende, hands-on kracht, die vanuit haar nuchterheid en perfecte helicopterview alles goed onder controle heeft.Stress kent Manouck niet, en je krijgt haar niet snel gek. Op een prettige manier geeft ze sturing aan een team mensen op events en koppelt snel en adequaat met de klant en het bureau.Ze is geliefd bij haar collega’s. streng maar rechtvaardig. Manouck is zeker niet te beroerd zelf haar handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast heeft ze goede uitvoerbare ideeen vooraf en tijdens een event. Om eea nog soepeler te laten verlopen.

Manouck is een aanrader die wij graag inzetten!

Liesbeth van Schie
House of KENT

– Recensie – 

“Al 10 jaar organiseren wij met ons bedrijf Sinterklaas feest bij Manouck Events. Dit met volle tevredenheid ! De pieten en de sinterklaas zijn geweldig, en zeer professioneel maar zeker ook heel gericht naar de kinderen. Door het speel element vóór het bezoek van de Sint, creëert Manouck en haar team een vertrouwen met de kinderen.Tijdens het speel element komen de kinderen dus al positief in aanraking met de pieten, zodat de ‘angst’ bij de kinderen weg gehaald wordt.Welk speel element wij ook kiezen, iedere keer weet Manouck en haar team er een echt kinderfeest van te maken. Ook het contact verloopt allemaal heel fijn, met korte lijnen.

Jaarlijks hebben wij, mede door Manouck Events, iedere keer weer een geslaagd Sinterklaas feest.” 

Karin Timmers
Topcon

– Recensie –

“Manouck Kwakernaat, studente Culturele & Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Rotterdam, vervult in haar derde leerjaar een stageperiode van zeven maanden. Van september 2003 tot en met april 2004 is zij – tot mijn zeer grote tevredenheid –  werkzaam als productie- en publiciteits-medewerkester bij mijn bedrijf International Performing Arts (opgericht in 1989).

Tijdens haar stage ontplooit Manouck zich tot een zeer hard werkende, buitengewoon flexibele, betrouwbare, accurate, initiërende en waardevolle medewerkster. Zij is zeer stressbestendig in deze hectische periode, waarin onder meer grote internationale producties worden gerealiseerd. Zij werkt perfect met de uit meer dan twaalf landen afkomstige cast van de Argentijnse Opera ‘Maria de Buenos Aires’ van Astor Piazzolla. Manouk is de perfecte en uiterst representatieve gastvrouw tijdens de ontvangst van onze Koninklijke gasten (toenmalige Prins Willem Alexander en Prinses Maxima) in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Zij begeleidt mede de festival-voorstelling van deze buitengewoon succesvolle en bijzondere productie naar Budapest en de tournee van de Chinese Shaolin Monniken door Nederland en België. Voor de Marokkaanse productie ‘Water bij de Liefde’ benadert zij tientallen doelgroepen.

Haar acties en contacten met de media zijn succesvol en de medewerkers van de theaters hebben prima en efficiënt contact met haar.

Nog steeds kijk ik met zeer veel genoegen terug op haar tijd als medewerkster van mijn bedrijf. Ik heb haar carrière met plezier en trots gevolgd, wetend dat ik daar iets toe heb mogen bijdragen. Heel leuk dat wij nog steeds goed en interessant contact met elkaar hebben.”

Felicitas Speth von Schulzburg, C.E.O. International Performing Arts
International Performing Arts

– Recensie –

De samenwerking met Manouck tijdens het Generation Discover festival was een groot succes. Haar daadkracht, inzicht en flexibileit waren van grote waarde tijdens het evenement. Tijdens haar rol als zone manager heeft zij nauw samengewerkt met diverse partijen en mensen en dat deed ze met veel plezier, gezelligheid en professionaliteit.

Staff & volunteer manager Generation Discover
Shell

Loading…